4 büyük kurumdan üst düzey temsilciler Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi’ne katılacak

Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi 2025 İle Türkiye’nin Finans Sektörünü Buluşturacak

Boğaziçi Üniversitesi, 10-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Finans Zirvesi 2025 etkinliği ile Türkiye’nin önde gelen finans aktörlerini bir araya getirecek. Üniversitenin açıklamasına göre, “Belirsizlik Çağında Finansal Dönüşüm” temasıyla düzenlenecek zirve, para politikası, bankacılık, yatırım dinamikleri, finansal teknolojiler ve dijital dönüşüm gibi konularda sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek zirve, Türkiye’nin finansal geleceğini şekillendirmeyi amaçlayan politikaların uluslararası gelişmelere ışık tutarak tartışılacağı önemli bir platform olacak. İlk gününde Türkiye ekonomisi, para politikaları, küresel sermaye akışları, bankacılık ve finansal teknolojiler gibi konular ele alınırken, ikinci gününde ise Türkiye sanayi ve enerji sektörlerinin değişen küresel finansal yapı içindeki dönüşümü ve yatırım fonları gibi konular öne çıkacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin Finans Zirvesi 2025 etkinliği, ulusal ve uluslararası medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Üniversite, akademik, kamusal ve sektörel gündeme yön verme kapasitesini bu etkinlikle bir kez daha ortaya koyacak. Akademisyenler, karar vericiler ve özel sektör temsilcileri, zirve kapsamında bir araya gelerek ortak stratejik fikirler geliştirecek ve işbirlikleri kurma fırsatı bulacaklar.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi, Sermaye Piyasası Kurulu, Merkez Bankası ve Türkiye Varlık Fonu gibi kurumların üst düzey temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte, Türkiye’nin küresel finans sistemindeki konumu ve hedefleri ele alınacak. Boğaziçi Üniversitesi’nin düzenlediği Finans Zirvesi 2025, sektördeki yenilikleri ve gelecek vizyonunu belirlemek adına önemli bir adım olacak.

Related Posts

Bakan Şimşek’ten enflasyon açıklaması: ‘Beklentilerde kötüleşme var’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin ekonomik durumuna dair önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonun düşürülmesinin hükümetin birinci önceliği olduğunu belirten Şimşek, büyüme perspektifinin orta ve uzun vadede güçlü olduğunu iddia etti. Ayrıca, Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmanın öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Bakan Göktaş: Yaşlı Destek Programı ile 64 milyon 333 bin TL destek sağladık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşlı Destek Programı (YADES) ile hizmete ihtiyaç duyan yaşlılara yaşadıkları mekanlarda gerekli bakım ve destekleri sunduklarını belirterek, “YADES programı ile bugüne kadar toplam 64 milyon 333 bin lira finansman desteği sağladık. 28 ilimizde 91 farklı proje ile 101 bin 591 hanede 153 bin 98 yaşlımıza ulaştık” dedi.

Osman Boyner’e hüzünlü veda

Önceki gün 99 yaşında vefat eden Boyner Holding ve TÜSİAD kurucu isimlerinden Osman Boyner dün son yolculuğuna uğurlandı.

Deprem sonrası şirketlerde yeni dönem: Ofise dönüş mü, uzaktan çalışma mı?

İstanbul’da yaşanan 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından birçok şirket çalışma modellerini gözden geçirmeye başladı. Uzaktan çalışmaya geçen firmalar artarken, uzmanlar çalışan güvenliği ve psikolojik destek çağrısında bulunuyor.

İş insanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Boyner Holding ile Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğinin (TÜSİAD) kurucularından, Boyner Grubu Onursal Başkanı Ali Osman Boyner’in cenazesi İstanbul’da düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Ankara-Sivas YHT hattı 2 Yılda 1,6 milyon yolcu taşıdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın iki yılda 1 milyon 660 binden fazla yolcuya hizmet verdiğini, İstanbul-Sivas arasında başlatılan doğrudan seferlerde de 550 bini aşkın kişinin seyahat ettiğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir