Dead Rising: Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Duyuruldu

Geçtiğimiz hafta Dead Rising: Deluxe Remaster’ın resmi olarak tanıtılmasının ardından Capcom şimdi de oyununun çıkış tarihini açıkladı. Buna göre açık dünya zombi oyununun yeni versiyonunun 19 Eylül tarihinde çıkacak.

İlk kez 2006 yılında Xbox 360’a özel olarak piyasaya sürülen ilk oyunda olduğu gibi yeni sürümde de kendisini bir ölümsüz salgınının ortasında bulunan büyük bir alışveriş merkezinin içinde bulan fotoğrafçı Frank West’i kontrol ediyorsunuz. Canlı canlı yenmeden önce alışveriş merkezinden kaçmanın bir yolunu bulmak için 72 saatiniz bulunuyor. Bu sürümde zombileri öldürmenin pek çok farklı yolu olacak. Ayrıca, şirkete göre oyun tam 4K çözünürlükte ve 60 FPS hızında çalışacak.

Capcom’un oyundaki geliştirmelere dair açıklaması şu şekilde: Karakterler ve ortamlar da dahil olmak üzere tüm grafikler yenilendi ve orijinaline göre büyük ölçüde geliştirildi. Karakterin yüz ifadeleri, malzeme dokuları ve sıçrayan kan çok daha gerçekçi görünüyor. Ezici zombi orduları ekranı tamamen yeniden tasarlanmış grafiklerle dolduruyor!

Orijinal oyunun oynanışı bozulmadan kalıyor ancak otomatik kaydetme, yenilenen kontroller, iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü ve diğer birçok ayrıntı gibi yaşam kalitesine yönelik çeşitli iyileştirmeler var. Oyun artık daha iyi bir sürükleyicilik için tamamen seslendirildi.”

Oyun, PlayStation 5, Xbox Series X|S için dijital sürüm olarak ve PC (Steam)’de satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx