Miguel Crespo’dan Jose Mourinho açıklaması!

Ara transfer döneminde kiralandığı Rayo Vallecano’dan Fenerbahçe’ye geri dönen Miguel Crespo, yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında Portekiz basınına açıklamalar yaptı.

“MOURINHO TARİHİN EN BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖRLERİNDEN BİRİ”

O Jogo’ya konuşan Miguel Crespo, “Tarihin en büyük teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho’nun gelişini büyük bir heyecanla takip ettim. Hem antrenör hem de taraftarlar çok hırslı ve tutkulu olduğundan mükemmel bir ilişkiye sahip olacaklarına inanıyorum.” dedi.

“FENERBAHÇE TÜRK FUTBOLUNA YENİDEN HAKİM OLACAK”

Fenerbahçe’nin yeniden Türk futboluna hakim olacağına inandığını aktaran Crespo, “Burası çok büyük bir kulüp ve artık Mourinho’nun gelişiyle her şeyin yoluna girdiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Rayo Vallecano macerasına da değinen Portekizli orta saha, “Benim için güzel bir deneyimdi. Rayo’yu temsil etme ve çocukluk hayalim olan LaLiga’yı tecrübe etme fırsatı için minnettarım. Herkesin bana gösterdiği sevgiye teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“HARİKA BİR YIL GEÇİRMEYE HAZIRIM”

Kariyeriyle ilgili konuşan Crespo, “Beni tanıyan herkes ne kadar çok çalıştığımı bilir. Kariyerimin bu aşamasında kendimi çok daha olgun ve öz güvenli hissediyorum. Harika bir yıl geçirmeye hazırım. Şu anda odak noktam Şampiyonlar Ligi’ne gitmek ve sezon sonunda Fenerbahçe ile şampiyon olmak” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx