Yusuf Erdoğan’dan Galatasaray itirafı! ‘Hayırlısı olsun’

Süper Lig takımı Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Yusuf Erdoğan; Mavi-Lacivertli takımdaki performansı, Galatasaray için transfer iddiaları, A Milli Takım hakkında konuştu.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Yusuf Erdoğan, “Benim için güzel bir sezon geçti. Geçtiğimiz sezon 40 maç oynadım. Bu da benim için çok iyi oldu. Süper Lig’de 12. sezonumdu; ilk defa 2 kulübün hem kadro hem de puan olarak fark attığına şahit oldum. Gelecek sezon Süper Lig’de böyle bir tablo yaşanacağını düşünmüyorum. Ligimiz her geçen gün ileriye doğru gidiyor. Bizleri gelecek sezon daha zor bir lig bekliyor” dedi.

“Adana Demirspor taraftarıyla bulaşacağız”

Adana Demirspor’dan ayrılık sürecini anlatan Yusuf, “Gerçekten benim için hayatımın en güzel 1.5 yılıydı. Adana’da yaşadığım günleri unutamıyorum. Çok mutluydum ve keyifliydim. Benim için Adana şehri ve Adana Demirspor çok özel yerde olacak. İnşallah tekrar bir gün Adana Demirspor taraftarıyla bulaşacağız. Adana Demirspor yeni sezonda Murat Sancak’ın önderliğinde iyi noktada olacaktır” diye konuştu ve ekledi:

Karaman’a övgü dolu sözler: Her oyuncunun çalışması lazım

“Adana Demirspor’da Vincenzo Montella, Patrick Kluivert ve Hikmet Karaman ile çalıştım. Montella ile kısa bir dönem çalıştım. Bu sezon hem Kluivert hem de Hikmet Hocam bizlere çok özel anlar yaşattı. Montella’nın ismi tartışmaya kapalı. İnşallah A Milli Takımımız’da da başarılı olur. Adana Demirspor’da benim için özel isimlerden birisi Patrick Kluivert oldu; insanlığı ve futbola bakış açısı çok güzeldi. Kluivert iyi ki ülkemize gelmiş, iyi ki onu tanımışız. Adana Demirspor’da Hikmet Hocam ile son dönemlerde çalıştık. Bize bir baba şefkati gösterdi. Hikmet Hoca ile yıllardır rakip olduk ancak ilk kez çalışma fırsatımız oldu. Hikmet Hocam ve genç oyuncularla bu konudaki düşüncemi paylaştım. Hikmet Karaman ile kesinlikle her futbolcunun çalışması lazım. Futbol bilgisi inanılmaz iyi. Hikmet Hoca gibi futbolu seven ülkemizde çok nadir insan vardır. Bence Hikmet Karaman şampiyonluk potansiyeli olan takımlarda çalışabilir. Belki de içimizden birisi olduğu için bu süreç olmadı. Hikmet Karaman ile 6 ay çok zor bir süreç yaşadık. Kadromuzda sirkülasyon olmasına rağmen muhteşem bir iş çıkardı. Sağ salim gemiyi karaya ulaştırdık”

“A Milli Takım için beklentim oldu”

A Milli Takım bekletisi olduğunu ifade eden 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, “Adana Demirspor’da iyi bir sezon geçirdim. Farklı pozisyonlarda da forma giydim. A Milli Takım için beklentim oldu. Vincenzo Montella ile görüşmüştüm, zaten hocamın tanıdığı birisiydim. A Milli Takım’dan davet gelmeyince hayal kırıklığı yaşadım. Montella Hocam en azından hazırlık maçlarında görebilirdi. A Milli Takım’da olmak her futbolcunun isteğidir, orada olmasam da Ay-Yıldızlı takımımızı her zaman destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan transfer teklifi aldı mı?

“Galatasaray’dan transfer teklifi aldın mı?” sorusuna ise Yusuf Erdoğan, “Ben de süreci sosyal medyadan takip ettim. Ne bana ne de menajerime Galatasaray’dan gelen bir teklif yok. Zaten şu anda çok erken. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Galatasaray gibi önemli bir kulüple ismimin anılması benim için mutluluk verici bir şey. Böyle şeylerin oluşması benim için çok güzel” cevabını verdi.

“Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım”

Galatasaray’la daha önce isminin anıldığını söyleyen Yusuf’tan transfer itirafı geldi:

“4-5 sezon önceydi. Bu konuyla ilgili yorum yapmak hem beni yoruyor, hem de üzüyor. Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım. Fakat sonrasında Galatasaray tarafından süreç olmadı. Benim yerime o dönem Galatasaray’a Emre Mor kardeşim gitmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx