Yasemin Sakallıoğlu kilolarından dert yandı: Kimse benim iştahıma nazar değdiremedi!

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnedeydi. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Sakallıoğlu, kilolarından dert yandı.

36 yaşındaki Sakallıoğlu, “Ben zayıflamayı sadece düşünüyorum. Düşündüğüm için zayıflayamıyorum” ifadelerini kullandı.

“EŞİM KASLANIYOR, BEN DE YAĞLANIYORUM!”

“Bir gün beni bu röportajda zayıf göreceksiniz. 82 kiloyum. Kafaya da takıyorum. İnsan neyin esprisini yapıyorsa onu kafaya takıyordur bence” diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Kaç kişi geldi zayıflatmak için. En son hocaya gideceğim. Kimse benim iştahıma nazar değdiremedi. Birisi bana gelsin tatlı yerken şöyle bir baksın. Nazar değsin ya. Seviyorum galiba yemek yemeyi de. Eşim de her geçen gün kaslanıyor. Ben de arayı kapatmak için yağlanıyorum.

“ZARARINA GÖSTERİ DİYEBİLİRİZ”

Harbiye sahnesinde bir çok sanatçının maddi olarak bir gelir beklemediğini, aksine maddi gelirin hepsinin sahneye harcandığını da söyleyen komedyen, “Harbiye bizim para kazandığımız değil, çok fazla para harcadığımız bir yer. Senede bir, iki kere oluyor ve çok özeniyoruz. Harbiye benim cebimden de çok fazla para harcadığım bir yer ama ben bununla gurur duyuyorum” dedi.

Sözlerine, “Zararına gösteri diyebiliriz maddi anlamda” şeklinde devam eden Yasemin Sakallıoğlu; “Ama manevi anlamda eve gittiğinde kendine ‘helal olsun, çalıştım ve yaptım’ diyorsun. Oraya gelen seyirci eve mutlu gittiğinde biz de mutlu oluyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx